Γεύμα παρέθεσε στην ποδοσφαιρική ομάδα του Θερμαϊκού Κορινού, ο γνωστός Κορινιώτης και φίλαθλος της ομάδας Θοδωρής Καπασακαλίδης.

Ακολουθεί πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό

Το τραπέζι  στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Θερμαϊκού Κορινού παρέθεσε ένας από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας ο Θοδωρής Καπασακαλίδης στην ταβέρνα Ναυτίλος στην Παραλία Κατερίνης, ο οποίος  λόγω ότι δεν μπόρεσε φέτος να είναι παρών στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας και να την στηρίξει,  το έκανε με τον σημερινό τρόπο όπου θέλησε μέσα από αυτή την συνάντηση  να δείξει την αγάπη του για την ομάδα.

Σύσσωμη σχεδόν όλη η ομάδα παρευρέθηκε στην ταβέρνα με τον προπονητή της Ρούλη Παπαδόπουλο, από την τωρινή διοίκηση ο Κων/νος Χάρλας, ο πρώην προπονητής της ομάδας Μάκης Κων/νίδης, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Καλτσίδης, το πρώην μέλος της διοίκησης Δημήτρης Δένης και ο φίλος της ομάδας Δημήτρης Παπαϊωάνου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε  άριστο κλίμα με πολύ κέφι και ενέργεια από όλους τους παρευρισκόμενους.

Πως θα μπορούσε άλλωστε να συνέβαινε το αντίθετο όταν η περιποίηση και τα εδέσματα από την μεριά του καταστήματος ήταν θεσπέσια, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.





Στο τέλος του γεύματος ακολούθησε όρκος τιμής από την ομάδα ότι θα επιστρέψει στις ανάλογες εμφανίσεις του πρώτου γύρου και πως πάρα τις τελευταίες γκέλες της ομάδας το οικογενειακό και ομαδικό κλίμα της ομάδας δεν διαταράχτηκε διόλου.

Η βραδιά έβγαλε και είδηση μεγατόνων, η οποία εξαιτίας διαδικαστικών θεμάτων δεν μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη. 

Στις επόμενες ημέρες όμως θα μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις.






Παρακάτω ακολουθούν βίντεο από την ταβέρνα:


 












Σάββας Σεϊταρίδης




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού