Σε μεγάλα σαλόνια ο Θερμαικός Κορινού. Συνεργασία με την Μπαρτσελένα.

ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ Ο ΛΟΥΙΣ ΕΝΡΙΚΕ

Στον Κορινό βρέθηκε το τεχνκό επιτελείο της Μπαρτσελόνα με επικεφαλής τον Λουίς Ενρίκε.



Το ενδιαφέρον προέκυψε όταν οι δύο 14χρονοι του Θερμαικού Κορινού Λεονταρής Α. και Σκρέτας Κ. δοκιμάστηκαν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και άφησαν άριστες εντυπώσεις. Τα δύο παιδιά θα παραμείνουν εκεί και θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους από Έλληνες δασκάλους.

Συμφωνήθηκε ότι στις 9,10 και 11 Ιουνίου όλα τα τμήματα υποδομών του Θερμαικού θα παρευρεθούν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία με όλα τα έξοδα καλυμμένα κατόπιν εισηγήσεως του ίδιου του Λουίς Ενρίκε.  

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τις μεθόδους της πιο επιτυχημένης ομάδας του κόσμου υπό την καθοδήγηση προπονητών της FC Barcelona και να μάθουν μερικά από τα μυστικά που εφαρμόζουν ο Messi, ο Neymar, ο Iniesta και οι υπόλοιποι διάσημοι ποδοσφαιρικοί αστέρες.

Ο προπονητής τους Κ.Τσέργας θα παραμείνει εκεί μέχρι τέλους Ιουνίου για να παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής  από τους προπονητές των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα

Τέλος βρέθηκαν τα 30 στρέμματα όπου η Μπαρτσελόνα θα κατασκευάσει 4 γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα.Η κατασκευαστική εταιρεία ενημέρωσε τους ιθύνοντες της ομάδας ότι σε 4 μήνες το έργο θα παραδοθεί. 

Φυσικά  πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού