Ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για το Πάσχα

Η κορύφωση του Θείου Δράματος, το ανέσπερο φως της Αναστάσεως και το Άγιο Πάσχα στέλνουν διαχρονικά μήνυμα νίκης της Ζωής επί του θανάτου, συμφιλίωσης του ανθρώπινου με το Θείο, μήνυμα αγάπης και ελπίδας.

Σε τούτες τις άγιες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, μπροστά στις προκλήσεις της κρίσιμης πραγματικότητας, που βιώνει η χώρα, όπου μεγάλα τμήματα της κοινωνίας μας δοκιμάζονται, με αίσθημα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς καλούμαστε να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη, προκειμένου η κοινωνία και οι αξίες της, να συνεχίσουν να πορεύονται με επίκεντρο τον άνθρωπο.


Με όλους τους συμβολισμούς και τη βαθύτερη αλήθεια που φανερώνει το μήνυμα της Ανάστασης του  Θεανθρώπου, εύχομαι από καρδιάς να αποτελέσει πηγή δύναμης για τους προσωπικούς και συλλογικούς μας αγώνες. Κυρίως όμως την αφετηρία της αναγέννησης του τόπου και της χώρας μας. Προς την κατεύθυνση, αυτή εκφράζω τη βεβαιότητά μου, ότι, με διαρκή προσπάθεια και προσήλωση στους στόχους μας, θα σταθούμε όρθιοι δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για καλύτερες ημέρες.
                                                                                  
Καλή Ανάσταση και Χρόνια πολλά σε κάθε οικογένεια, με προκοπή και υγεία!


ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Δήμαρχος Κατερίνης




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς