Μία ακόμα δράση για την οδική ασφάλεια πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που διοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης για την οδική ασφάλεια, που έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη (12-4-2017) στην πόλη της Κατερίνης.

Στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και στην καλλιέργεια της οδικής παιδείας κατά τις εορταστικές μέρες που διανύουμε, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ασφάλεια στους δρόμους είναι υπόθεση όλων μας.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου δράσεων, με την ονομασία «Συμμαχώντας για την οδική ασφάλεια», που ανέλαβε η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου στο κρίσιμο θέμα της οδικής ασφάλειας.


Πλήθος κόσμου ενημερώθηκε από έμπειρους αστυνομικούς της Τροχαίας για θέματα σωστής κυκλοφοριακής αγωγής, για την αναγκαιότητα της τήρησης των κανόνων οδικής ασφάλειας, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τη σωστή και υπεύθυνη οδήγηση, την ευγένεια στους δρόμους, καθώς και την καλλιέργεια πνεύματος και αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ της Αστυνομίας και των πολιτών.
Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης ομάδα αστυνομικών διένειμε στους πολίτες και στους διερχόμενους οδηγούς πασχαλινά αυγά και ενημερωτικά φυλλάδια του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που περιείχαν ειδικό μήνυμα για την οδική ασφάλεια κατά την εορταστική περίοδο, ενώ μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά και πασχαλινές λαμπάδες.

Ανάλογες δράσεις για την οδική ασφάλεια θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς