Όσοι δεν έχουν συνάψει οριστικό συμβόλαιο με την «Αξιοποίηση Ακινήτων Παραλίας Κορινού ''ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ'' δεν μπορούν να δηλώσουν το οικόπεδο τους στο Κτηματολόγιο.

ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1/2018 


Σήµερα την 2 Μαρτίου 2018 ηµέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 συνήλθε το διοικητικό Συµβούλιο της ανώνυµης εταιρείας «Αξιοποίηση Ακινήτων Παραλίας Κορινού ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κοινή Α.Ε.» σε δηµόσια συνεδρίαση στα γραφεία της που βρίσκονται στον Κορινό (πλατεία δηµαρχείου), ύστερα από την αριθ. 7/14-2-2018 έγγραφη πρόσκληση του ∆ηµάρχου Κατερίνης Χιονίδη Σάββα που δηµοσιεύτηκε στον ειδικό χώρο ανακοινώσεων και επιδόθηκε µε αποδεικτικό σε όλους τους Συµβούλους για την συζήτηση και την λήψη απόφασης στο πιο κάτω θέµα της ηµερήσιας διάταξης: 



Ενηµέρωση επί της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων των ιδιοκτητών στο Εθνικό Κτηµατολόγιο

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της Επιχείρησης διαπίστωσε ότι σε σύνολο ένδεκα µελών (11) βρέθηκαν παρόντες οχτώ (9) δηλαδή:

 Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ 

1. Μπουσνάκης Αστέριος 
2. Βαϊνάς ∆ηµήτριος 
3. Όλγα Σταυριανίδου 
4. Σιδέρης Μιχαηλίδης 
5. Γκούνας Σωτήριος 
6. Μαλετσάς Νικόλαος 
7. Αναστάσιος Παπαδόπουλος 
8. Σαββίδου Ιωάννα 

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ 

Χιονίδης Σάββας, Μηλιώτης Νικόλαος και Καρασερίδου Φωτεινή 

Στη συνεδρίαση παρέστη το µέλος και υπάλληλος της Αξιοποίηση Ακινήτων Παραλίας Κορινού ΟΛΥΜΠΙΑ∆Α Κοινή Α.Ε ΟΤΑ Σταυριανίδου Όλγα, για την τήρηση των πρακτικών συνεδρίασης. Ο προεδρεύων της συνεδρίασης κ. Βαϊνάς Δηµήτριος και µέλος του Δ.Σ. της Αξιοποίηση Ακινήτων Παραλίας Κορινού ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΕ ΟΤΑ έδωσε το λόγο στον τεχνικό σύµβουλο της εταιρείας για να ενηµερώσει το Δ.Σ. ως προς τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων των ιδιοκτητών στο Εθνικό Κτηµατολόγιο: 

Λαµβάνοντας το λόγο ο τεχνικός σύµβουλος και απευθυνόµενος προς τα µέλη του ∆.Σ. είπε: 

Σύµφωνα µε ενηµέρωση που είχαµε από υπεύθυνο του Κτηµατολογίου τον κ. Γιάννη Παππά αυτοί που δεν έχουν οριστικό τίτλο κυριότητας δεν µπορούν να δηλώσουν τίποτα στο Κτηµατολόγιο. 

Άρα λοιπόν για όλους αυτούς που δεν έχουν κάνει οριστικό συµβόλαιο µε την εταιρεία για τη µεταβίβαση του δικαιώµατος καλείται η εταιρεία να τα δηλώσει για λογαριασµό τους. Το κόστος δε του Κτηµατολογίου θα µεταφερθεί στους εν δυνάµει ιδιοκτήτες όταν προβούν στη σύναψη οριστικού συµβολαίου µε τους έννοµους τόκους. 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι   Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α

Την υποβολή στο Εθνικό Κτηµατολόγιο για όλους τους εν δυνάµει ιδιοκτήτες που δεν έχουν συνάψει έως τη λήξη του Κτηµατολογίου οριστικό συµβόλαιο τίτλου µεταβίβασης µε την εταιρεία, µε το κόστος αυτής της υπηρεσίας να µεταφερθεί στους εν δυνάµει ιδιοκτήτες όταν προβούν στη σύναψη οριστικού συµβολαίου µε τους έννοµους τόκους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού