Εγγραφές μαθητών στα Λύκεια: Προσοχή στο ποιος είναι δηλωμένος ως κηδεμόνας στο σχολείο του παιδιού.

Από εχθές, Δευτέρα και έως το τέλος του μήνα (14-31 Μαΐου 2018) θα μπορούν οι μαθητές, που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη δημοσίων ημερησίων και εσπερινών γενικών και επαγγελματικών λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για το ερχόμενο σχολικό έτος (2018-19), υποβάλλοντας σχετική αίτηση.



Ειδικότερα, από τις 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές» στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr.

Προσοχή στο ποιο γονέας - κηδεμόνας είναι δηλωμένος ως κηδεμόνας στο σχολείο του παιδιού, γιατί η είσοδος στο σύστημα θα πραγματοποιηθεί με τους κωδικούς taxisnet του δηλωμένου κηδεμόνα.

Στην περίπτωση που σας εμφανίσει το παραπάνω μήνυμα της φωτογραφίας, επικοινωνήστε με το σχολείο και ρωτήστε να μάθετε ποιος είναι δηλωμένος ως κηδεμόνας του παιδιού ή δοκιμάστε κατευθείαν να εισέλθετε στο σύστημα με τους κωδικούς taxisnet του άλλου συζύγου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού