Συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Κατερίνης στην κωμόπολη του Κορινού

Συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης χθες και σήμερα στον Κορινό αποψίλωσαν και καλώπισαν κοινόχρηστους χώρους επί της κεντρικής εισόδου της κωμοπόλεως καθώς και κατά μήκος της παραλιακής οδού.



Εχθές επίσης επισκευάστηκε από ηλεκτρολογικό συνεργείο και το πρόβλημα που προέκυψε με την σηματοδότηση στην παραλία Κορινού.


Οι προσπάθειες που καταβάλλονται από την τεχνική υπηρεσία είναι φιλότιμες αλλά χρειάζονται περισσότερες και ουσιαστικότερες παρεμβάσεις στην τουριστική μας περιοχή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η  παράκτια ζώνη του αιγιαλού που  είναι γεμάτη από ξεραμένα φύκια και φερτά υλικά και καλαμιές που πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα και όχι μόνο μια φορά αλλά συνέχεια πρέπει να υπάρχει συνεργείο που θα καθαρίζει την αμμουδιά μας.

Μεγάλα παράπονα υπάρχουν και για την αποκομιδή των απορριμάτων που όπως φαίνεται δεν λέει να επιλυθεί μιας και τα απορριμματοφόρα δεν εισέρχονται στις κάθετες οδούς όλες της ημέρες που περνούν από Κορινό,  αλλά  αρκούνται μόνο στην διέλευση από την κεντρική οδό και προς την Παραλία.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού