Αφιέρωμα: Βίκη Θεοδοσοπούλου παίκτρια handball στον Φίλλιπο Βεροίας και μόνιμο μέλος της Εθνικής νεανίδων.


Η Βίκη Θεοδοσοπούλου είναι κόρη του Βεροιώτη Γιάννη Θεοδοσόπουλου και της Κορινιώτισσας Στέλλας Μπλατσιώτη.



Η Βίκη ξεκίνησε το handball σε ηλικία 12 χρόνων στον Φίλιππο Βέροιας, στην θέση του τερματοφύλακα και 10 χρόνια αγωνίζεται με τα χρώματα της ίδιας ομάδας.


Στα 17 της χρόνια  κλήθηκε στην εθνική U17 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού στη Βουδαπέστη όπου και κατέκτησαν την 2η θέση.

Το 2017 κλήθηκε στην εθνική U19 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου που έγινε στη Λήμνο και φέτος κλήθηκε στην U20 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού στο Μαυροβούνιο.




Στην γυναικεία ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αγωνίζεται εδώ και 5 χρόνια και φέτος η ομάδα της κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα μαζί και το εισιτήριο που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πριν λίγες μέρες ήρθε και το νέο συμβόλαιο συνεργασίας της για την χρονιά 2018-2019.


Η Βίκη σπουδάζει στο τμήμα ιστορίας και αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και βλέπει το handball ως χόμπι και όχι ως επαγγελματική αποκατάσταση αλλά ταυτόχρονα θέλει και να ζήσει επιτυχίες στο άθλημα που αγωνίζεται τόσο με τα χρώματα του Φιλλίπου Βεροίας όσο και με της Εθνικής ομάδας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού