Σιδέρης Μιχαηλίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινού με τον συνδυασμό Χιονίδη

Το 2010 ξεκίνησα με την προτροπή και την εμπιστοσύνη σας, το δύσκολο αλλά συνάμα ωραίο ταξίδι της ανάμιξής μου με τα κοινά.



Η προσπάθεια μου αυτή έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως μοναδικό σκοπό την ανάδειξη και προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών.

Δεν υποσχέθηκα ποτέ τα πάντα στους πάντες, εργάσθηκα και εργάζομαι για την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων των συμπολιτών μου και της τοπικής κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή την υπόσχεση θα δώσω μόνο, ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια για την προκοπή αυτού του τόπου, δίνοντας μια εκλογική μάχη δίχως ακρότητες και πολωτικά φαινόμενα σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα.

Κρίνω αναγκαίο να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Σάββα Χιονίδη, ο οποίος ανέδειξε με το έργο του και τις γνώσεις του τον Δήμο Κατερίνης ως πρωταγωνιστή, έναν Δήμο που τον ζηλεύουν και τον αντιγράφουν.

Φίλες και φίλοι, 

Όλοι όσοι ενώσαμε και θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να φτάσουμε εκεί που ονειρεύτηκαν οι παλαιότεροι και ελπίζουν οι νέοι, ζητώ τη στήριξή σας στις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019, προκειμένου να συμβάλλω με ειλικρίνεια και χωρίς διακρίσεις στην πρόοδο του τόπου μας, χωρίς αποκλεισμούς για κανέναν.

Σιδέρης Μιχαηλίδης 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού