Κοπή Βασιλόπιτας Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Ν.Πιερίας

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Παραρτήματός μας (Κανάρη 2 ,2ος όροφος ) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Επίσης έγινε η βράβευση Αριστούχων Μαθητών, τέκνων των μελών μας που αρίστευσαν στην Β΄ και Γ΄ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2017-2018 και τα επίσημα εγκαίνια του νέου χώρου του Παραρτήματος.



Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν τα μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Ν.Πιερίας οι τοπικές αρχές, εκπρόσωποι βουλευτών του νομού, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων – συνδέσμων, τοπικά μέσα ενημέρωσης συνάδελφοι Αξκοί ε.ε και φίλοι του Ελληνικού Στρατού.


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Τ/Σ του Παραρτήματος Πιερίας Επίλαρχος κ. Λαγογιάννης Αντώνιος ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για την βοήθεια και για τη συνεργασία τους, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου όπως επίσης και τους κ.κ. Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Δ/Σ της ΕΑΑΣ για την συνδρομή και βοήθεια σε όλα τα θέματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια του περασμένου έτους. 


Μετά ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πιερίας, κας Μαυρίδου Σοφίας , και του Αντιπροέδρου του Δ/Σ της ΕΑΑΣ Στρατηγού κ. Αριστομένη Κράγκαρη.

Στην συνέχεια έγινε βράβευση Αριστούχων Μαθητών, τέκνων των μελών μας που πρώτευσαν στην Β΄ και Γ΄ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2017-2018.






Την κοπή της Βασιλόπιτας εκ μέρους του Μητροπολίτη Κίτρους,Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ.Γεώργιου ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πατέρας Νικόλαος και ο Οσιολογιώτατος Πατέρας Φίλλιπος, Στρατιωτικός Ιερέας της 24ης Ταξιαρχίας .



Το φλουρί της πίτας έτυχε η Αντιδήμαρχος Κατερίνης, κα Μακρίδου Πιπίτσα, στην οποία επιδόθηκε ως δώρο η εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, δημιουργία καλλιτεχνική του Προέδρου του Τ/Σ Λαγογιάννη Αντωνίου.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω :

Εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ.Γεώργιου, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πατέρας Νικόλαος και ο Οσιολογιώτατος Πατέρας Φίλλιπος στρατιωτικός Ιερέας της 24ης Ταξιαρχίας, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πιερίας, κα Μαυρίδου Σοφία, ο Δκτης της της 24ης Τ.Θ.Τ Ταξίαρχος κ.Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Αντιδήμαρχος κα Μακρίδου Πιπίτσα, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Ανχης ε.α Πούλιος Ιωάννης ο εκπρόσωπος του βουλευτού Κατερίνης κ. Κουκοδήμου Κων/νου κ. Παπαργυρίου Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Στρατηγός κ. Αριστομένης Κράγκαρης, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΠ και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών κ. Βασίλειος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος αποστράτων σωμάτων ασφαλείας κ. Αδαμόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ.Δρούγκας Φώτιος, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Μπέης Δημήτριος , άλλοι εκπρόσωποι βουλευτών του νομού, ο εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΑ.Π. Υποστράτηγος κ. Τζιούτζιας Χρήστος , Πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων & συνδέσμων, τοπικά μέσα ενημέρωσης συνάδελφοι Αξκοί ε.ε και φίλοι του Στρατού.

Ο Πρόεδρος και το Τ/Σ του Παραρτήματος Πιερίας ευχαριστούν θερμά από τα βάθη της καρδιάς τους όλα τα μέλη του Παραρτήματος, τους αξιότιμους κ.κ. προσκεκλημένους και τους φίλους της ενώσεως που παραβρέθηκαν καθώς επίσης και όσους δεν μπόρεσαν για οποιοδήποτε λόγο να παραστούν και ευχόμαστε σε όλους το νέο έτος να είναι ατομικά και οικογενειακά γεμάτο υγεία, ευτυχία, επιτυχία, αισιοδοξία, ελπίδα και η ζωή όλων πάντα χαρούμενη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το Τ.Σ. του Παραρτήματος Πιερίας
Επίλαρχος ε.α. Αντώνιος Λαγογιάννης - Πρόεδρος 
Επίλαρχος ε.α. Συμεών Καρυπίδης - Αντιπρόεδρος -Ταμίας 
Ανθυπολοχαγός ε.α. Ευαγγελία Κουτέλα - Γραμματέας 
Λοχαγός ε.α. Βασίλειος Σταυρίδης - Δχστης 
Ανθυπασπιστής ε.α. Δημήτριος Γλυκόπουλος - Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού