Επίσημο σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Μορφωτικού συλλόγου νέων Κορινού, και του δήμου Police Πολωνίας

Το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ολιγομελής αντιπροσωπίας, από τον αδελφοποιημένο με τον σύλλογο μας δήμο Police Πολωνίας. Πέραν του εθιμοτυπικού της επισκέψεως επεγράφη επίσημο σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Μορφωτικού συλλόγου νέων Κορινού, του δήμου Police Πολωνίας, του πολιτιστικού οργανισμού Police, καθώς επίσης και της ανεξάρτητης Ευρωπαϊκής αρχής των δημιουργών Nest –Art im. Ewy Dabrowskiej .





Ήταν ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή που έπειτα από μια γνωριμία και συνεργασία χρόνων, πλέον και επίσημα μέσω των συμφώνων συνεργασίας, οι πολιτιστικοί και φιλικοί δεσμοί του Κορινού και του Police, αποκτούν πλέον πιο ισχυρά θεμέλια.

Τέτοιου είδους συνεργασίες βελτιώνουν την επικοινωνία μεταξύ λαών, καλλιεργούν σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεισφέρουν ώστε να αναδειχθούν οι αξίες του πολιτισμού δημιουργώντας σχέσεις συναισθηματικής εγγύτητας.





Ευχαριστούμε από καρδιάς την πρόεδρο του πολιτιστικού κέντρου κα Anna Ryl, και την πρόεδρο των δημιουργών Nest Art im κα Iwona Pokora και φυσικά τον δήμαρχο Police κ Władysław Diakun που λόγω φόρτου υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, για την μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ Κορινού και Police.

Μετά τιμής το Δ.Σ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού

Ευχαριστήριο Θερμαϊκού Κορινού