Άρης Κοκκινοπλιτών - Θερμαϊκός Κορινού 3-3 σε ένα παιχνίδι παρωδία!!!

Γράφει ο Γιώργος Σπανός

Στο 1ο ημίχρονο την κατοχή την είχε ο Άρης Κοκκινοπλιτων, το γκολ όμως ο Θερμαϊκός Κορινού με τον Μυτακίδη στο 25' να ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας που για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι βρίσκει δίχτυα! Από κει και πέρα το ματς κύλησε χωρίς πολλές φάσεις στις εστίες! 


Οι φωτογραφίες του αγώνα είναι από το site www.pieriasport


Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο, και άνοιξαν πολλούς χώρους στο γήπεδο και αυτό βοήθησε τον Θερμαϊκό με πολύ καλές αντεπιθέσεις να βρίσκεται συνεχώς κοντά στο 2ο γκολ, αυτό ήρθε με έναν κεραυνό από τον Κατσούλη Α. πραγματικά φανταστικό γκολ στο 60' λεπτό και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-2! 

Από κει και πέρα συνεχίστηκε η ίδια πίεση από τους γηπεδούχους αλλά χωρίς καμία ουσιώδη φάση, στο 75' όμως κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 1-2! 




Οι δύο ομάδες έκαναν αλλαγές και αυτό τις έδωσε φρεσκάδα, με αποτέλεσμα και πάλι ο Θερμαϊκός κυρίως με αντεπιθέσεις να βρίσκει και 3ο γκολ με τον Καραμανώλα μετά από κάθετη μπαλιά και αυτός να φεύγει "πίσω από το κέντρο" (πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους για οφσάιντ) να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα και να διευρύνει το σκορ σε 1-3 στο 78 λεπτό.




Μέχρι το 90' το σκορ παρέμεινε 1-3 και τους γηπεδούχους μα ψάχνουν χώρους για να μειώσουν το σκορ, αυτό το κατάφεραν στο 92' λεπτό από ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής και το σκορ να γίνεται 2-3! 

Όλα έδειχναν ότι ο Θερμαϊκός Κορινού θα καταφέρει να πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς εκτός έδρας αλλά Βοηθός διαιτητή και Διαιτητής είχαν άλλη άποψη και σε ένα γκολ φαντασίωση των δύο παραπάνω ανθρώπων στο 95' λεπτό έγινε το 3-3 σε ένα γκολ που είναι πεντακάθαρο οφσάιντ! 



Υπήρξαν έντονα παράπονα από τον πάγκο και από τους παίκτες του Κορινού με αποτέλεσμα να δεχθεί απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αντωνιάδης (για απώθηση αντιπάλου έτσι έγραψε στο φύλλο αγώνα, που μόνο ο ίδιος ο βοηθός διαιτητή κ διαιτητής ανακάλυψαν ότι κάτι τέτοιο έγινε) 

Να σημειώσουμε: Κάκιστη διαιτησία κυρίως από τον 2ο βοηθό και τον διαιτητή κ. Ασλανίδη Α , που έγιναν πρωταγωνιστές! Ο 1ος Βοηθός κ. Πλόσκας ήταν πολύ καλός στα καθήκοντά του! 

το 0-2 από τον Κατσούλη


Ο Θερμαϊκός Κορινού βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς και λόγω του Covid-19 θα σταματήσει το πρωτάθλημα για έναν μήνα! 

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ(Ηλίας Τζιώκας): 1. Μπικιαρόπουλος (ΤΦ) 2. Βαλτασαρης 3. Ταγκαλίδης 4. Αντωνιάδης (αρχηγός)5. Γεσίλι 6. Όλιγκερ 7. Καραμανώλας 8. Κατσούλης Α. 9. Ζουκάν 10. Κατσαμάγκας 11. Μυτακίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού