Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολης Κιτρους


α) Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος υποβλήθηκε σε τεστ μοριακού ελέγχου και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και ήδη βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών.




β) Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Κίτρους κ. Αγαθόνικος νοσηλεύεται κατ’ οίκον, ως συνέπεια πολύχρονης και ανίατης ασθένειας. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ενώ του παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα.

γ) Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος, αδελφός της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου Ολύμπου, εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή, ενώ υποβάλλεται σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται.

δ) Εκφράζονται θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από ασθένειες.

ε) Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ιατρούς και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλουν στον βωμό του καθήκοντος.

στ) Καλούμε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων κρατικών υπηρεσιών.

ζ) Διαβεβαιώνουμε ότι, όπως πάντοτε ιδιαίτερα όμως κατά την περίοδο της Σαρακοστής των Χριστουγέννων την οποία διανύουμε, όλοι οι ιερείς, πιστοί στο καθήκον τους, προσεύχονται καθημερινά για τη φώτιση των επιστημόνων, την υγεία των ασθενών και την ανάπαυση όσων έφυγαν από τη ζωή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς