Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών & Διοικητικών υπηρεσιών Δημήτρη Μορφακίδη

Με έκπληξη διάβασα τη «διαμαρτυρία» των δημοτικών παρατάξεων «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» για τα ληξιπρόθεσμα ΧΡΕΗ που παρέδωσαν στη νέα διοίκηση. 

Μιλούν για ΕΥΘΥΝΕΣ οι κ. Χιονίδης και Λιακόπουλος. Μιλούν αυτοί που υπερχρέωσαν το Δήμο (Νομικά πρόσωπα, δημοτικές επιχειρήσεις) στη 12ετή θητεία τους με πάνω από 60 εκ. ευρώ και εγκαλούν τη διοίκηση μας που στον ενάμιση χρόνο εν μέσω πανδημίας δεν μπορέσαμε στην προθεσμία των τριών μηνών να αποπληρώσουν όλα τους τα ΧΡΕΗ. 




Μιλούν για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, μας κουνάνε το δάχτυλο γιατί προσπαθούμε να δώσουμε «ανάσα» και να βάλουμε σε τάξη το απόλυτο οικονομικό χάος που άφησαν. 

Ντροπή. 

Πείτε στους προμηθευτές και τους ανθρώπους που περίμεναν να πληρωθούν χρόνια τώρα, γιατί δεν τους πληρώσατε. Και μετά κάντε όση κριτική ή αντιπολίτευση θέλετε. 

Σταματήστε τέλος να απαξιώνετε την προσπάθεια και τον πραγματικό αγώνα που έδωσαν οι υπηρεσίες μας και οι εργαζόμενοι στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης. 

Με την ευκαιρία θέλω να διαβεβαιώσω και πάλι τους προμηθευτές πως τα ΧΡΕΗ των προηγούμενων ετών της Διοίκησης ΧΙΟΝΙΔΗ -ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ θα πληρωθούν κανονικά. 

Και επιπλέον, κύριοι σύμβουλοι της παράταξης Πολίτες σε Από-Δραση, εμφανιστείτε επιτέλους στο δημοτικό συμβούλιο. Γιατί τελευταία σε κάθε συνεδρίαση εκπροσωπείστε από έναν ή δυο συμβούλους. Εκεί θα σας δώσουμε όλα τα στοιχεία για να μην καταφεύγετε σε ανώνυμους αγανακτισμένους πολίτες. 



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ 

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού