Εργασίες στο γήπεδο του Κορινού - Ο πρόεδρος του Θερμαϊκού , ο αντιδήμαρχος και η FAMILY HOUSE συνεργάζονται για το καλό της περιοχής

Σε μια πραγματικά άξια αναφοράς κινητικότητα που λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Κορινού έχει επιδοθεί μια ομάδα ανθρώπων, με σκοπό να λύσουν σημαντικά και χρόνια προβλήματα σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου Κατερίνης.






Ο Αντιδήμαρχος κοινοτήτων Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος, έχοντας την υλικοτεχνική υποστήριξη της πανίσχυρης "Family Haouse" που εδρεύει στην περιοχή και με τον ακούραστο Σάββα Αβραμίδη, πρόεδρο του Θερμαϊκού στο πλευρό του, ολοκλήρωσαν πρόσφατα το σκέπαστρο σε χώρο ανάπαυσης των παιδιών, και γενικότερα τον εξωραϊσμό του προαυλίου χώρου με βάψιμο κάγκελων, περίφραξης και τοποθέτηση προβολέων στο 2ο Νηπιαγωγείο Κορινού.

Δεν έμειναν όμως εκεί αφού σειρά πήρε το σκέπαστρο στον χώρο μπροστά από το κυλικείο του γηπέδου του Κορινού, μια εργασία που βρίσκεται ήδη πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του. 

Πρόεδρος και αντιδήμαρχος δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους στον τόπο τους, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη και προσφέροντας απλόχερα τον προσωπικό τους χρόνο και την εργασία τους, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για τους ανθρώπους της περιοχής.












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού