Αδειοδότηση και για μεταγραφές παικτών άνω των 25 ετών ο Πιερικός

Δελτίο τύπουΗ Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας μας, πως ο Πιερικός αποτελεί από σήμερα, μια από τις λίγες, από τις ελάχιστες στον συνολικό αριθμό των ομάδων της SL2, ΠΑΕ, που εξασφάλισε την αδειοδότηση να αποκτήσει και ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών. Κάνουν επίσης ξεκάθαρο πως ο Πιερικός ήταν από τις πρώτες ομάδες που της χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και ποτέ δεν τέθηκε θέμα για την παρουσία του στην Β΄ εθνική κατηγορία (SL2).
Αυτό για την αποκατάσταση της μίας και μοναδικής αλήθειας την οποία με εσκεμμένη παραπληροφόρηση και «ψεματάκια» όλοι αυτοί οι «ψευτοφίλαθλοι», μαθαίνουμε ότι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους υγιείς και έντιμους φίλους της ομάδας μας.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η οποία αποτελεί μεγάλη νίκη και επιτυχία του νομικού τμήματος της ΠΑΕ Πιερικός, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Κώστα Καραφουλίδη και τον Βασίλη Γκαγκάτση για την τακτική που ακολούθησαν και τους άριστους-προσεγμένους χειρισμούς τους καθώς και τον σύμβουλο οικονομικών υπηρεσιών της ΠΑΕ, Παυσανία Παπανικολάου, για την άψογη καθοδήγηση στον τομέα του.

Ο Πιερικός λειτουργεί επαγγελματικά, το έδειξε και δείχνει όποτε αυτό χρειαστεί, διαψεύδοντας συνεχώς όλους αυτούς που προσπαθούν μεθοδευμένα να μειώσουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν Διοίκηση και Δήμαρχος, να αποκαταστήσουν το όνομα και την ιστορία του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πιερίας και ενός εκ των μεγαλύτερων της χώρας μας!Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το 27ο Ποντιακό Πανηγύρι Κορινού που όλη η Μακεδονία περιμένει με λαχτάρα