Ανακοίνωση Σχολικού Συγκροτήματος Γυμνασίου και ΓΕΛ Κορινού, σχετικά με την ώρα του Αγιασμού

Ανακοινώνεται ότι στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κορινού η τελετή του αγιασμού για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:00. 

Φωτογραφία αρχείου


Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο συγκρότημα στις 09:30 το πρωί. Θα ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου με βάση τα νέα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 και θα παραλάβουν τα βιβλία καθώς και το πρόγραμμα διδασκαλίας για τις επόμενες ημέρες.

Επισημαίνεται ότι η είσοδος των μαθητών και μαθητριών στο συγκρότημα θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου (υφασμάτινης ή απλής μιας χρήσης).

Επιπλέον οι μαθητές και μαθήτριες θα πρέπει να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) που έχει γίνει μέχρι 24 ώρες πριν τη προσέλευση στο σχολείο ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτοί στον χώρο του σχολείου.

Η μεταφορά των μαθητών και μαθητριών των Τοπικών Κοινοτήτων στο σχολικό συγκρότημα θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ τα οποία θα αναχωρήσουν από τις Τοπικές Κοινότητες στις 09:30 το πρωί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγιασμός Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» στον Κορινό

Έκθεση φωτογραφίας από την Ιωάννα Τριγώνη, στο αναψυκτήριο '' Μπουμπού'' στον Κορινό

Προγραμματισμενή διακοπή ηλεκτροδότησης στον Κορινό και σε άλλες περιοχές της Πιερίας