Η κοπή της πίτας στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης

Σε κλίμα εορταστικό η καθιερωμένη κοπή της πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων του της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε σήμερα, το πρωί, στο δημοτικό αμαξοστάσιο. 





«Καθοριστικός ήταν και παραμένει ο ρόλος των εργαζομένων στην Καθαριότητα για την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, ειδικά σε μια περίοδο με ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες λόγω Covid-19» σημείωσε απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, Γ. Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης, Κώστας Λιακόπουλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου «για ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».




Επιπλέον, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον τομέα Πρασίνου, για την υλοποίηση σε καθημερινή βάση του σχεδιασμού τους Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου για την αποτελεσματική ανάδειξη, βελτίωση και συντήρησή του στην πόλη και στις κοινότητες.

Στην κοπή πίτας παρέστησαν επίσης: οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας – Κώστας Γραμματικόπουλος, Πρασίνου – Γιάννης Μπεϊνάς, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κήπου, ενώ από τον σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας: ο πρόεδρος Χρήστος Κομπατσιάρης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Μαυρίδης, το μέλος του Δ.Σ. Ηλίας Πογιαρίδης.

Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, προέτρεψαν το προσωπικό να συνεχίσει να εργάζεται με διάθεση και ευθύνη τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτη προτεραιότητα είναι να υπηρετήσουμε τον δημότη», ενώ όπως ανέφεραν: «θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν».

Ευχές για υγεία, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία απηύθυναν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Δημ. Υπαλλήλων, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας – Κώστας Κιτιξής, καθώς και οι προϊστάμενοι όλων των τμημάτων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, ενώ συμβολικά ολιγοήμερη άδεια δόθηκε τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.

Η αντιδημαρχία καθαριότητας ευχαριστεί προσωπικά τον επαγγελματία κ. Γιώργο Παλαιολόγου - ζαχαροπλαστείο Κρυστάλ στον Κορινό, για την προσφορά του στις βασιλόπιτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς