Διαδικτυακό τεστ μνήμης και νοητικών λειτουργιών μπορούν να κάνουν οι πολίτες μέσω της σελίδας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

 Γράφει ο Σάββας Σεϊταρίδης


Διαδικτυακό τεστ μνήμης  και νοητικών λειτουργιών, έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν οι πολίτες μέσω της καινοτόμου δραστηριότητας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.  

Πρόκειται για ένα τεστ διάρκειας λίγων λεπτών όπου ο πολίτης μπορεί να ενημερωθεί αν χρειάζεται να επισκεφθεί άμεσα ιατρό, ώστε να του παρασχεθεί νευρολογική ή ψυχιατρική φροντίδα.

Το τεστ μπορείτε να το κάνετε στην παρακάτω σελίδα:https://memoryclinic.gr

Το ιατρείο μνήμης και νοητικών λειτουργιών λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2019 με στόχο την παροχή νευρολογικής και ψυχιατρικής φροντίδας σε άτομα με νοητικές διαταραχές, από ήπια γνωστική έκπτωση έως και σοβαρή μορφή άνοιας. 

Από το κανάλι στο youtobe www.youtube



Είναι διακλινικό και τελεί υπό τη συνεργασία της Νευρολογικής και της Α’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται για μία καινοτόμα δομή που δημιουργήθηκε και λειτουργεί στο πλαίσιο της υλοποίησης του ΕΣΠΑ (2014-2020), με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Πολιτείας.

Με πληροφορίες από:https://www.youtube.com/watch?v=lzxGSbVMI4Y

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού