Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού: 14ο Αντάμωμα Παιδικών – Εφηβικών Συγκροτημάτων στην Κοζάνη

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 ο Σύλλογος μας έλαβε μέρος με το παιδικό χορευτικό τμήμα στο 14ο Αντάμωμα Παιδικών – Εφηβικών Συγκροτημάτων στην Κοζάνη με τίτλο «Συνεχιστές Παράδοσης», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού, με στόχο την ανάδειξη και διαιώνιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.




61 Χορευτικά τμήματα, 1300 χορευτές από όλοι την Ελλάδα και ανάμεσα τους και το δικό μας παιδικό χορευτικό τμήμα, όπου εκπροσώπησε επάξια τον Κορινό, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην χοροδιδάσκαλο μας Αλεστά Χαρά.





Ένα επιτυχημένο τρίμηνο παρουσίασης όλων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου με αρχή τον Μάρτιο στο Βελιγράδι με το εφηβικό τμήμα σε διεθνές φεστιβάλ, με την συμμετοχή του παιδικού τμήματος στο παιδικό φεστιβάλ στην Κοζάνη, με την παρουσίαση όλων των χορευτικών τμημάτων (εφηβικό, παιδικό, προ-παιδικό) στο Κουρμπάνι 20 Μάϊου.

Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας, με πολύ όρεξη για χορό, έχοντας σαν γνώμονα την μεταλαμπάδευση ηθών και εθίμων του τόπου μας, πρωτίστως στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον κάθε κοινωνίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς