Μήνυμα Μαρίας Νικολαΐδου για την Ημέρα της Γυναίκας

Σήμερα αποτίουμε ελάχιστο φόρο τιμής σε όλες τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου. Τιμούμε τη διαχρονική συμμετοχή τους στους καθημερινούς αγώνες τους στους εργασιακούς χώρους, αλλά και στο σπίτι, όπου λειτουργούν ως ψυχή και στήριγμα.




Παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί, οι γυναίκες εξακολουθούν να πέφτουν θύματα πρωτοφανούς βίας, αδικίας και εκμετάλλευσης, καθώς πλήττονται περισσότερο από την ανεργία, τις απολύσεις και την απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων. Συχνά όμως γίνονται θύματα και μέσα στην ίδια τους την οικογένεια.
Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας σήμερα, ας αναλογιστούμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει στην κοινωνία και ας της δείξουμε το σεβασμό που της αξίζει.

Αναγνωρίζουμε την αξία τους, επιβραβεύουμε το έργο τους και είμαστε πάντα αρωγοί στην προσπάθεια τους να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Όλοι μαζί λοιπόν, ας εργαστούμε για έναν κόσμο όπου η γυναίκα θα έχει τη θέση και τη φωνή που της αξίζει & ας γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με σεβασμό, αναγνώριση και αγάπη, αναδεικνύοντας τον ρόλο και τη σημασία τους στην κοινωνία.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Μαρία Νικολαιδου
Πολιτευτής Ελληνικής Λύσης Πιερίας 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού

Ευχαριστήριο Θερμαϊκού Κορινού