Καταγγελία Δημότη δημοτικής ενότητας Κορινού

Καταγγελία δημότη δημοτικής ενότητας Κορινού: ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, “Γεφύρι της Άρτας”



Χρόνια πολλά καταρχάς σε όλους τους αναγνώστες. Με υγεία και αγάπη να μπει ο καινούργιος χρόνος.

Θα αναφερθώ σε ένα ζήτημα που ταλανίζει την Δημοτική Τοπική Κοινότητα Κορινού. Είναι σε όλους μας γνωστό ότι ο περιβόητος οικισμός Ολυμπιάδα παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές σημαντικές ενέργειες να έχει καταντήσει ένα νέο "γεφύρι της Άρτας". Τι γίνεται με αυτό το θέμα; Κανείς δεν μιλάει. Άλλαξε η κυβέρνηση δύο φορές πέρασε η νεκρή περίοδος που έπρεπε να υπάρξει και όταν ήταν να ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους η κατασκευή του οικισμού ξαφνικά τίποτα.


Μια η αγωγή των οικολόγων που αφορούσε την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης για τον αποχαρακτηρισμό από την άλλη υποσχέσεις ότι θα δοθούν οι οικοδομικές άδειες που χρειάζονται για να ξεκινήσει ένα μέρος του οικισμού και από την άλλη οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων της Β Ζώνης που θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στην αποζημίωση και την ανταλλαγή των οικοπέδων τους με άλλα. Τι συμβαίνει με αυτό το ζήτημα; Αφού όλα είναι νόμιμα και έχουν γίνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό τότε γιατί δεν ξεκινάει η κατασκευή του οικισμού; Που είναι ο Δήμαρχος της Κατερίνης ο κύριος Χιονίδης να μας ενημερώσει;

Καλές οι φιέστες και τα επικοινωνιακά τρικ λόγω γιορτών αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Είναι η μόνη παραλιακή περιοχή της Βόρειας Πιερίας που είναι αναξιοποίητη. Γιατί όλη αυτή η καθυστέρηση; Πρέπει να βγουν οι αρμόδιοι πόσο μάλλον ο Δήμαρχος και να μας πει τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το ζήτημα. Ακόμα καλύτερα να συγκροτηθεί μια επιτροπή με κατοίκους της περιοχής και να πάει στον Δήμαρχο για να τους ενημερώσει έτσι ώστε ο κόσμος εδώ της όλης περιοχής να ξέρει τι να περιμένει.

Αρκετά ανεχτήκαμε έναν Δήμαρχο ο οποίος βγήκε ξανά παρόλο που δεν έκανε απολύτως τίποτα για τον Κορινό. Πρέπει ο κόσμος να ξεσηκωθεί και να διεκδικήσει τα δίκια του. Φτάνει πια! Μόνο έργα όχι λόγια.

Αναγνώστης Π.Κ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού