Μοναδική εφεύρεση Έλληνα Φυσικού!!!

Ενέργεια (ρεύμα) από νερό – Η μεγάλη εφεύρεση του Έλληνα Φυσικού κ. Πέτρου Ζωγράφου

Αυτό που προσπάθησαν πολλοί επιστήμονες ως τώρα αλλά δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν, το κατάφερε ο κ. Πέτρος Ζωγράφος, να παράγει ρεύμα με νεράκι της βρύσης ή της θάλασσας.
Εντύπωση προκαλεί η σιγή των Μ.Μ.Ε. για την σπουδαία αυτή εφεύρεση, με μοναδική ευτυχώς εξαίρεση, τον δημοσιογράφο κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που  βρέθηκε στο δρόμο του κ. Ζωγράφου, ο  οποίος μέσα από τις εκπομπές του ‘’Κίτρινος τύπος’’ μας έκανε γνωστή την σπουδαία αυτή εφεύρεση που έρχεται να ταράξει τα θεμέλια  της παγκόσμιας οικονομίας.


Ευτυχώς τα αντανακλαστικά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας λειτούργησαν άμεσα και όπως διαβάζουμε στα katohika.gr  πραγματοποιήθηκε μία κλειστή σύσκεψη στο Πεντάγωνο, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, επιστημόνων και πολιτικού προσωπικού, για τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση. Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τη συσκευή του και αμέσως βρήκε ανταπόκριση από την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η οποία χαρακτήρισε «στρατιωτικό μυστικό» την αρχή λειτουργίας της.

Πλέον, έπειτα από την αναγνώριση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, το υπουργείο αναλαμβάνει την εποπτεία της διαδικασίας, ώστε η συσκευή να κατοχυρωθεί ως στρατιωτική πατέντα, εξασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη και την ασφάλειά της, ενώ παράλληλα θα διαθέσει ειδικό εργαστήριο για την υλοποίηση του προγράμματος που φιλοδοξεί να δώσει λύση στο ενεργειακό.


Παρακάτω παρακολουθήστε τα βίντεο από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς