ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜYΛΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜYΛΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΟΥ
Ν. Λαγδάρη 28 - Τ.Κ. 600 62  Κορινός Πιερίας
 E-mail: sarkorinoy@gmail.com 
 Το  Δ.Σ.  του  Συλλόγου  μας  εύχεται  σε  σας  και  τις  οικογένειές  σας,

                          ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,
                                ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
                          ΜΕ  ΥΓΕΙΑ  ΚΑΙ   ΕΥΤΥΧΙΑ
                         Ο  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Φέτος συμπληρώνονται 8 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας. Οκτώ  χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς.

Με τη συμμετοχή και την δραστηριότητα όλων των μελών του ο Σύλλογος κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσει την σύσφιξη των σχέσεων και την αλληλεγγύη σε δύσκολες και σε ευχάριστες στιγμές μεταξύ των Ανατολικορωμυλιωτών. Διοργάνωσε και καθιέρωσε εκδηλώσεις οι οποίες αναβάθμισαν το χωριό μας.


Σήμερα, μέσα στις δύσκολες και σκληρές οικονομικές – και όχι μόνο – συνθήκες που ζούμε όλοι μας και στην προσπάθεια που κάνουμε για να επιβιώσουμε, ο Σύλλογός μας συνεχίζει να πραγματοποιεί τους σκοπούς  της ιδρύσεως του και ταυτόχρονα να κρατά τους Aνατολικορωμυλιώτες συσπειρωμένους και ενωμένους.

Για τις ημέρες των γιορτών προγραμματίζονται όπως κάθε χρόνο οι παρακάτω εκδηλώσεις, τις οποίες καλούμαστε όλοι μας να στηρίξουμε και να αγκαλιάσουμε.

Έκδοση ημερολογίου που περιλαμβάνει φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις  του Συλλόγου. Υπάρχουν ακόμα αντίτυπα του ημερολογίου που μπορείτε να προμηθευτείτε ερχόμενοι σε επικοινωνία μαζί μας.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της δημοτικής ενότητας Κορινού, όπου περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους των παιδικών χορευτικών τμημάτων σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον για να διασκεδάσουμε ευχάριστα και αισιόδοξα με τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που ετοιμάζει ο σύλλογος για τα παιδιά μας. Ώρα έναρξης της εκδήλωσης  18.00


Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους άντρες του συλλόγου μας.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 αναβίωση του εθίμου  της Μπάμπως.


Τέλη Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή της πίτας του συλλόγου.( Θα υπάρξει επιστολή ενημέρωσης)
Για το λόγο αυτό ζητάμε την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων σας. Παρακαλούμε για την τακτοποίηση της ετήσιας οικονομικής εισφοράς στον σύλλογο.

Με εκτίμηση
     Το Δ/Σ του Συλλόγου




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού