Κορινός 25η Μαρτίου 2016 Παρέλαση Μαθητών & Συλλόγων.

Παρέλαση στον Κορινό για τον εορτασμό της   έναρξης της επαναστάσεως εναντίον των Τούρκων την 25η Μαρτίου 1821.



Με βροχερό και πάλι καιρό  πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στον Κορινό, όπως και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Αυτό βέβαια δεν πτόησε τον κόσμο που έδωσε για ακόμη μια φορά βροντερό παρών, κόντρα στις προβλέψεις των ημερών για αποχή, λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Βέλγιο. 


Ωστόσο ακυρώθηκαν οι χορευτικές εκδηλώσεις των συλλόγων στο αμφιθέατρο, λόγω της βροχής. Χρόνια πολλά σε όλους, Ζήτω το Έθνος!!!


Να ευχαριστήσουμε τον κ. Βασίλη Στεργιόπουλο που μοιράστηκε για ακόμη μια φορά τις υπέροχες φωτογραφίες του.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό:





















































Σχόλια

  1. Γεια σας σημερα το Σάββατο στης 20:00εως της21:00 το βραδυ εκανε χαμηλές πτήσης ενα αεροσκάφος το περίεργο είναι πως εκανε κύκλους και πετούσε σε πολυ χαμηλή απόσταση που ηταν ορατό η κοιλιά και τα πτερύγια του αεροσκάφους το περίεργο είναι πως μέσα σε ενα χρόνο έγιναν τρεις φορες και πάντα στην εκανε κύκλους στην περιοχή του δημαρχειου και τασιακου είναι νόμιμο να πετάει τόσο χαμηλά ενα αεροσκάφος και για πάνω απο δυο ώρες να κανει κύκλους στο ίδιο σημείο βραδιάτικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου καλησπέρα, στείλε μου λεπτομέρειες στο email savseitar@gmail.com, αν έχεις και βιντεο ή φωτο ακόμη καλύτερα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού