Ανακοίνωση της Αιγαίου Α.Ε. για τις καταγγελίες σχετικά με τους πρόσφυγες.

Σε ανακοίνωση της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» επισημαίνονται τα εξής:



«Σε συνέχεια των καταγγελιών για γεγονότα αισχροκέρδειας που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της μετακίνησης των προσφύγων – μεταναστών στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο, και προς αποφυγή παρερμηνειών η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοινώνει ότι καθ όλη την διάρκεια της παραμονής των προσφύγων και μεταναστών στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) που λειτουργούν κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, ήτοι ΣΕΑ Αλμυρού (χ.θ. 270), ΣΕΑ Ευαγγελισμού (χ.θ. 373), ΣΕΑ Σκοτίνας (χ.θ. 406) και ΣΕΑ Κορινού (χ.θ. 447), τηρήθηκαν από τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις επακριβώς όλες οι υγειονομικές και αγορανομικές διατάξεις που διέπουν την λειτουργία τόσο των πρατηρίων υγρών καυσίμων όσο και των καταστημάτων εστίασης.



Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει οποιαδήποτε τροποποίηση είτε στις τιμές πώλησης, είτε στην ποιότητα των προϊόντων.
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου καταγγέλλει ρητά αυτού του είδους πρακτικές εκμετάλλευσης και γι’ αυτό προχώρησε με ίδια πρωτοβουλία και σε δωρεάν διανομή τροφίμων και νερού ώστε να αντιμετωπιστούν οι πρώτες ανάγκες των προσφύγων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού