Πρόγραμμα ΆΤΡΑΚΤΟΣ στο Γενικό Λύκειο Κορινού.

Το πρόγραμμα ‘’ΆΤΡΑΚΤΟΣ’’ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Κορινού.



O ρόλος του σχολείου είναι πολυδιάστατος και καθοριστικός στην παροχή γνώσεων, ταυτόχρονα συντελεί τα μέγιστα στη διαμόρφωση προσωπικοτήτων με στέρεες ηθικές αρχές και ισχυρή αυτοαντίληψη, γιατί ο ενημερωμένος μαθητής είναι πρώτα απ΄ όλα μαθητής προστατευμένος.


Υπηρετώντας λοιπόν αυτόν τον στόχο πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις  στο σχολείο μας ,με συντονίστρια την κ. Σαββινίδου Σοφία του κέντρο Πρόληψης κατά των Ψυχοδραστικών Ουσιών του Ν. Πιερίας “ΑΤΡΑΚΤΟΣ”, στο πλαίσιο του μαθήματος των βιωματικών δράσεων (project) με θέμα «ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΘΙΣΜΟΣ» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Πιτσιόρλα Ελένη.

Η υλοποίηση αυτών των συναντήσεων- επιμορφωτικών δράσεων συνέβαλε ουσιαστικά στην πληροφόρηση ,ευαισθητοποίηση των μαθητών  θέτοντας τους στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής διεργασίας ενεργοποιώντας τη συμμετοχή τους  κατά το μέγιστο βαθμό.

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Κορινού κ. Τερζόπουλος Στέφανος, ο Σύλλογος Διδασκόντων,και,η,υπεύθυνη,του,προγράμματος,κ.,Πιτσιόρλα Ελένη, στηρίζουν κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό της σχολικής ζωής, γι αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κέντρο Πρόληψης “ΑΤΡΑΚΤΟΣ”, αλλά και προσωπικά την κ. Σαββινίδου Σοφία για την άψογη συνεργασία.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς