Αστυνομικό δελτίο.

Εξιχνιάστηκε πλήθος διαρρήξεων και κλοπών από οικίες στην Κατερίνη.Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων.Η λεία τους ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.



Μετά από μεθοδική και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνιάστηκαν 13 διαρρήξεις - κλοπές από σπίτια και μία διάρρηξη σε γραφείο στην πόλη της Κατερίνης.


Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 25 και 23 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, διαπιστώθηκε ότι τα δύο άτομα ενεργώντας από κοινού, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις σπιτιών, παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο πεντάμηνο παραβίασαν 11 σπίτια και ένα γραφείο στην Κατερίνη, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, φορητούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος ενεργώντας μόνος του στην ίδια περιοχή, διέρρηξε διαμέρισμα, από όπου αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και από προθάλαμο πολυκατοικίας αφαίρεσε ένα ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων το συνολικό ύψος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς