Αρχαιρεσίες στον Εύξεινο Πόντο Κορινού και ο απερχόμενος πρόεδρος Παναγιώτης Παυλίδης εξέδωσε ανακοίνωση-ευχαριστήριο.

Με προσωπική βούληση απέρχομαι από το Δ.Σ. του Εύξεινου Πόντου Κορινού Δεν συνηθίζω να εκφράζω τα συναισθήματά μου δημόσια αλλά νιώθω υποχρεωμένος σε όλους εσάς που στηρίξατε και στηρίζετε το σύλλογό μας να σας ευχαριστήσω δημόσια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την βοήθειά σας, τη συμπαράστασή σας, τη συμμετοχή σας αλλά ιδιαίτερα για την εκτίμησή που δείξατε προς εμένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ του συλλόγου για την άψογη συνεργασία όλων αυτων των ετών.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του συλλόγου, στους εθελοντές και στους χορευτές που σε κάθε πολιτιστικό τριήμερο του Εύξεινου Πόντου Κορινού άφηναν τις οικογένειές τους και βρέθηκαν δίπλα μου για να βοηθήσουν να διεκπεραιωθεί η εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χοροδιδάσκαλό μας Κωσταντίνο Νικολαϊδη που με τις χορευτικές του ικανότητες και την μεταδοτικότητά του αναγνωρίζετε ολοένα και περισσότερο το τμήμα παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστώ όλους τους οργανοπαίχτες Ραφαηλίδη Λευτέρη, Ραφαηλίδη Μπάμπη, Ελευθεριάδη Γιώργο, Σαραφίδη Τάσο, Εγγονίδη Σάββα, Εγγονίδη Παναγιώτη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του Ποντιακούς Συλλόγους του Ν. Πιερίας για την πολυετή συνεργασία μας.

Τέλος να ευχαριστήσω τους προέδρους των 3 συλλόγων του Κορινού, Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Κορινού, Σύλλογος Ανατολικορωμυλιοτών και Σύλλογος Κουμβαιοτών για την άψογη συνεργασία όλων αυτών των ετών.

Όλα αυτά τα χρόνια έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για το καλό του συλλόγου μας.
Χωρίς υπεκφυγές και λέγοντας πάντα την αλήθεια. Μακριά από προσωπικά συμφέροντα, προσωπικές στρατηγικές και σκοπιμότητες.

Με τη δική σας βοήθεια πετύχαμε πολλά. Από τα ποιο απλά, έως τα πλέον σημαντικά. Δώσαμε πνοή σε ότι αφορά την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, το χορό.
Αυτός είναι ένας μικρός απολογισμός για τα όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι η νέα διοίκηση και ο νέος πρόεδρος να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους. Θα βρίσκομαι δίπλα τους και θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μου στα νέα τους καθήκοντα.
Με εκτίμηση
Παυλίδης Παναγιώτης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς