Συλλήψεις για πλαστογραφία, καταδικαστικές αποφάσεις και για ναρκωτικά στην Λεπτοκαρυά και στην Πιερία γενικότερα.

1η υπόθεση
Συνελήφθη χθες (13-02-2017) το μεσημέρι στην Λεπτοκαρυά Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας ένας 34χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της πλαστογραφίας. 


Ειδικότερα ο προαναφερόμενος προκειμένου να παραλάβει άδεια κυκλοφορίας οχήματος που του είχε αφαιρεθεί λίγες μέρες νωρίτερα για οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος, προσκόμισε στους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο ήταν πλαστό.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο το προμηθεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες από 30χρονο ασφαλιστικό πράκτορα ο οποίος και αναζητείται.

2η υπόθεση

Συνελήφθη χθες (13-2-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας,  σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για τα αδικήματα της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της κατοχής και χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου. 

Επιπλέον σε βάρος της διαπιστώθηκε ότι είχε επιβληθεί περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στην Ελληνική Επικράτεια.

3η υπόθεση

Συνελήφθη χθες (13-2-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, 39χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στο σπίτι του συσκευασία που περιείχε 26,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης η οποία και κατασχέθηκε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού