2η Αγωνιστική Α΄Ε.Π.Σ. Πιερίας: Θερμαϊκός - Αχιλλέας 0-2

Ανώτερος ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που νίκησε 2-0 τον φετινό αποδυναμωμένο Θερμαϊκό Κορινού που παρά την περσινή πρωταγωνιστική πορεία του, φέτος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο με το παρήγορο και στα θετικά να είναι ό,τι αγωνίζονται παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. Φυσικά ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα και ελπίζουμε η ομάδα να δέσει και να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία.



Φάσεις αγώνα:

Πρώτο λεπτό ευκαιρία για τον Θερμαϊκό με τον Πολυτίδη απέναντι από τον Σαρρή δεν μπόρεσε να πλασάρει δυνατά.

6ο λεπτό και ο Αχιλλέας ανοίγει το σκορ με τον Τσουρεκα  μέσα από την μεγάλη με δυνατό διαγώνιο σουτ στην δεξιά γωνία του Μπικιαροπουλου.


17ο λεπτό  καθετι μπαλια του Καλαμπάκα  στον Ανδρονικίδη που πλασάρει σωστά αλλά ο Μπικιαροπουλος έχει βγει και διώχνει σωστά.

25ο λεπτό 0-2 με πολύ ωραίο πλασέ του Καλαμπάκα που απλοποιεί τα πράγματα για την συνέχεια.

31ο λεπτό φάουλ γιά τον Θερμαϊκο στο δεύτερο δοκάρι δυνατό πλασέ από τον Αραβιδη πέφτει σωστά και μπλοκάρει ο Σαρρής.

35ο λεπτό  χάνει ακόμη μία ευκαιρία ο Αχιλλέας να διευρύνει το σκορ με τρεις παίκτες μέσα στην μικρή περιοχή.

37ο λεπτό τετ-α-τετ γιά τον Θερμαϊκο με τον Γκουνελα αλλά ο Σαρρής  πρόλαβε με την έξοδο του να μπλοκάρει.


56ο λεπτό άλλη μια ευκαιρία γιά τον Καλαμπάκα να σκοράρει αλλά το πλασέ τού δεν βρίσκει στόχο.

57ο λεπτό άλλη μια ευκαιρία γιά τον Αχιλλέα αυτήν την φορά με τον Χρυσόπουλο από πολύ κοντά σώζει την εστία τού ο Μπικιαροπουλος.

75ο λεπτό μοναδική ευκαιρία γιά τον Ανδρονικίδη που δεν μπορεί ακόμα μία φορά να νικήσει τον Μπικιαροπουλο που του αρνείται το γκολ.

78ο λεπτό άλλο ένα τέτ α  τέτ για τον Αχιλλέα με τον Καλαμπάκα που πλασάρει χλιαρα και διώχνει πάνω στη γραμμή ο Αντωνιάδης σώζονταις την εστία τής ομάδος τού.


Συνθέσεις ομάδων:


ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Τσεργας)

Μπικιαροπουλος. Ταγκαλιδης. Αντωνιάδης. Bothell. Πολυτιδης. Νταντινης Κ. Αραβιδης. Jucan. Ανδρεαδακος. Γκουνελας. Μητρου(60 Ταγκαλιδης  Β)


ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Οικονόμου)


Σαρρής. Καπασακαλιδης(88 Κώστας  Χ) . Δερμίσης. Φορτομάρης. Αποστολίδης. Οικονόμου(83 Ιωαννίδης) Τσουρεκας. (60 Καρυπιδης) Γιαπιτζής. Ανδρονικίδης. Καλαμπάκας. Χρυσοπουλος(82 Τζηκας) 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς