«ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕΔΡΑΣΗ» ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 0-9 ΕΤΩΝ

Ξεκινάμε το 2020 μιλώντας για τις 

«ΤΟΞΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 

ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ» 


ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Σύμβουλος Οικογένειας – Γάμου 



Ήρθε η ώρα για τη συνάντηση της πιο ζεστής μαμαδοπαρέας της πόλης, την πρώτη για το 2020. Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου ξεκινάμε δυναμικά με ένα θέμα που η συζήτησή του στοχεύει να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε - και γιατί όχι να απελευθερωθούμε - από τις τοξικές σχέσεις. 


Πως μιλάμε στα παιδιά και το σύζυγό μας; 

Πως τα λόγια μας επηρεάζουν τις σχέσεις μας στην οικογένεια; 

Πως οι ταμπέλες που βάζουμε σε άσχημες συμπεριφορές των παιδιών μας και τα λόγια που λέμε μέσα στα νεύρα μας, αλλά δεν τα εννοούμε πραγματικά, «ενοχλούν» το παιδί και διαταράσσουν τη σχέση μας μαζί του; 

Πως οι φόβοι μας και οι ανησυχίες για το μέλλον βγαίνουν στην καθημερινότητά μας; 

Πως συχνά κατηγορούμε το σύζυγό μας για δικά μας λάθη; 

Πώς κατάλοιπα από το παρελθόν μας που δεν αντιμετωπίστηκαν όταν έπρεπε, βγαίνουν στην επιφάνεια; 


Καίρια ερωτήματα που τολμάμε να συζητήσουμε με την καθοδήγηση του Π. Σιδηρόπουλου, για μια ευτυχισμένη - οικογενειακή - ζωή! 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Παράλληλα, τα παιδιά, στο δικό τους χώρο, θα έχουν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με την συγγραφέα του παιδικού βιβλίου "Ο ΠΑΡΦΕΣ", Σοφιάννας Παϊδούση. 

Διαδραστικά παιχνίδια, κέφι, τραγούδι, ζωγραφική... 



Επίσης, θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτάς μας. 

Σας περιμένουμε, όπως πάντα, στο Σχολικό Κτίριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας 

(Νικομηδείας 38), ώρα 5:30 - 7:30μ.μ.. 

Προσέλευση από 5:15μ.μ. 

Είσοδος Δωρεάν 

Επικοινωνία: mamadesedrasi@gmail.com



Ποιες είμαστε 

Είμαστε μαμάδες όπως εσύ. Η καθημερινότητά μας απαιτητική και πολλές φορές  δύσκολη, σχεδόν χαοτική. Παιδιά, Οικογένεια, Εργασία, Σχέσεις! Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα συναναστροφής μαμάδων με στόχο την παρέα και την ανταλλαγή απόψεων και συμβουλών ώστε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας. Θέλουμε να ζούμε την κάθε μέρα μας ουσιαστικά, με πραγματικούς φίλους δίπλα μας, με αυτοπεποίθηση και τόλμη απέναντι στις προκλήσεις. 

Πιστεύουμε ότι αυτές οι αξίες πηγάζουν από την πίστη μας στο Θεό, που πρώτος μας έδειξε το δρόμο της Αγάπης και της Υπηρεσίας στον πλησίον. 

Στην ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτες όλες οι Μαμάδες με παιδιά ηλικίας 0 – 9 ετών καθώς και οι εγκυμονούσες, χωρίς διακρίσεις χρώματος, θρησκείας, και λοιπών πεποιθήσεων. Σε προσκαλούμε να συμμετέχεις ενεργά, να ακούσεις, να μιλήσεις, να μάθεις, να στηρίξεις και να στηριχθείς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού