Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης κ. Τσιαμπέρας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων κ. Γραμματικόπουλος Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κορινού κ. Μορθανασης Ιωάννης.


 
Ο κ. Τσιαμπέρας στον χαιρετισμό που απηύθυνε, μετέφερε τις ευχές του δημάρχου Κατερίνης κ. Κουκοδήμου Κώστα και τόνισε ότι " η βιβλιοθήκη Κορινού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βιβλιοθήκης Κατερίνης και ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο βιβλιοθηκών όσον αφορά τα προγράμματα και τις δράσεις. 

Στόχος είναι η άμεση αναβάθμιση της βιβλιοθήκης Κορινού και η ανάδειξή της σε πνευματικό και λαογραφικό κέντρο με πλούσιο ετήσιο καλεντάρι εμβέλειας πανελλαδικής. Ένα τολμηρό σχέδιο που θα πραγματοποιηθεί άμεσα με την μετεστέγασή της σε νέο χώρο λειτουργικό και όμορφο, κατάλληλα διαμορφωμένο". 




 Ευχαρίστησε στην συνέχεια τον κ.Κοσμά Χρήστο για την πολύχρονη προσφορά του και την συμβολή του στην βιβλιοθήκη, καθώς και την κ. Παπαποστόλου Μαριάννα για την πανέμορφη εκδήλωση που ακολούθησε και για την συμμετοχή της στην βιβλιοθήκη Κορινού ως συνεργάτη του ΟΠΠΑΠ σε όλη αυτή την νέα προσπάθεια. 

Η κ. Παπαποστόλου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ κ. Τσιαμπέρα και τον εθελοντή κ. Χρήστο Κοσμά για τη συνεργασία καθώς και τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και υποσχέθηκε ότι η βιβλιοθήκη Κορινού στο νέο χώρο που θα μεταφερθεί θα είναι προσβάσιμη από ηλικιωμένους και ΑμεΑ, με μεγαλύτερους χώρους, πιο ασφαλής και άρτια εξοπλισμένη γιατί είναι αγαθό που προσφέρεται σε όλους και όχι σε λίγους.



Η γιορτή ξεκίνησε με κάλαντα και ποιήματα για τα Χριστούγεννα, το νεοσύστατο τμήμα παιδικού θεάτρου παρουσίασε σκηνές από το έργο "Το κορίτσι και το πνεύμα των Χριστουγέννων" μια παραλλαγή του έργου "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα", ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος και έδωσε μεγάλη χαρά σε μικρούς και μεγάλους, έπειτα τα παιδιά άναψαν φαναράκια και έστειλαν τις ευχές τους για το νέο έτος γεμίζοντας φως τον ουρανό του Κορινού και ακολούθησε πάρτι με τον γνωστό djApo. 



Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν face painting αλλά και να απολαύσουν γλυκά και αλμυρά σνακ που πρόσφεραν τα μέλη της βιβλιοθήκης και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς