ΝΑΙ .. στο 49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2020, είπε το Δ. Σ του ΟΡΦΕΟ

Συνεδρίασε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, μετά τον εγκλεισμό λόγω του κορωνοϊού, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, με μοναδικό θέμα τη διοργάνωση ή τη ματαίωση του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2020. 



Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα συνεδριάσεων, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μετά την εισήγηση του προέδρου, Γρηγόρη Παπαχρήστου, στην οποία παρουσιάστηκαν τα μέτρα και οι προϋποθέσεις που θέτει το υπουργείο Πολιτισμού για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, καθώς και οι ιδιαιτερότητες που προκύπτουν εξ αιτίας της πανδημίας της γρίπης, έκριναν πως το Φεστιβάλ Ολύμπου, οφείλει και μπορεί να κάνει την παρουσία του και αυτό το καλοκαίρι. Όπως το έκανε επί σαράντα οκτώ συναπτά χρόνια, τηρώντας όλα τα προφυλακτικά μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των θεατών. 

Η διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου αποφάσισε συγχρόνως τις ενέργειες που πρέπει να ξεκινήσουν από την επόμενη μέρα, σε οργανωτικό και καλλιτεχνικό επίπεδο και θα επανέλθει την επόμενη εβδομάδα με νέα συνεδρίαση για τη λήψη τελικών αποφάσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού