Αποκατάσταση της αλήθειας

Είμαστε 12 πολίτες (λαϊκοί) που ήμασταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του γνωστού γεγονός που συνέβη στην Μονή της Αγίας Παρασκευής Εορδαίας (με τον ιερέα και την κυρία που φορούσε τη μάσκα).



Με αίσθημα ευθύνης, αποκαθιστούμε την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη μέσα στο Ναό, διότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την αναδημοσίευση του γνωστού ρεπορτάζ του kozanimedia ήταν ψευδέστατα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να δημοσιεύσετε το κείμενο-μαρτυρία που σας στέλνουμε, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια, διότι συνέβη κάτι πάρα πολύ σοβαρό: “Διασπορά ψευδών ειδήσεων”, εξ αιτίας των οποίων διασύρθηκε ένας άνθρωπος στο πανελλήνιο!



Με εκτίμηση, οι υπογράφοντες: Κώστας Μανώλας (συνταξ. ΔΕΗ), Κώστας Κοντομήσιος (συνταξ. ΟΤΕ, πρώην περιφερειάρχης ΟΤΕ), Παύλος Εφραιμίδης (Επιχειρηματίας), Γιάννης Κοκκινίδης (συνταξ. ΔΕΗ), Γιώργος Δίσκος (Ιδιωτ. υπάλληλος), Ζήκος Παπάζογλου (Ιδιωτ. υπάλληλος), Χρήστος Ελευθεριάδης (εργάτης), Ευάγγελος Βλάσης (δημόσιος υπάλληλος), Βασίλης Κερμενιώτης (δημόσιος υπάλληλος), Αναστάσιος Τσισμαλίδης (Μηχανολόγος), Αθανάσιος Πεϊτσίνης (δημόσιος υπάλληλος) και Δημήτρης Εμμανουήλ (δημόσιος υπάλληλος).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς