Συλληπητήρια για τον θάνατο του Βαλάντη Θεοδώρου, τέως Γενικού Γραμματέα, επί σειρά ετών, του Δήμου Κατερίνης.

Στους συγγενείς και φίλους, στους αγαπημένους του, στους συνεργάτες του και σε όλους όσους έζησαν και συνεργάστηκαν με τον Βαλάντη Θεοδώρου, από οποιαδήποτε θέση και αν ήταν, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Η είδηση της αποδημίας του Βαλάντη, είναι άξια βαθιάς θλίψης, διότι χάσαμε έναν ακόμα νέο, δραστήριο, χαρισματικό, εργατικό και αξιόλογο άνθρωπο χαμηλών τόνων με έντονη προσωπικότητα και μαχητικότητα. 

Άοκνος εργάτης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε καθημερινά επί σειρά ετών με ήθος, συνεργάστηκε με υποδειγματικό τρόπο με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αλλά και τους λοιπούς τοπικούς φορείς. Εύχομαι ο Θεός να αναπαύει την ψυχή, του πρόωρα εκλιπόντος, παρέχοντας βάλσαμο αγάπης, γαλήνης και ανακούφισης στους οικείους και συνεργάτες του. 

Καλό Παράδεισο! 

Σοφία Μαυρίδου 

Αντιπεριφερειάρχης ΠιερίαςΗθικό χρέος όλων όσοι υπηρέτησαν και υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση από οποιαδήποτε θέση, είναι να αναγνωρίζουν και να τιμούν τους συνοδοιπόρους τους στην καθημερινή, απαιτητική και επίμοχθη προσπάθεια για προσφορά στην τοπική κοινωνία. 

Αυτό το χρέος συναισθάνομαι και προσωπικά, απέναντι στο πρόσωπο του πρόωρα εκλιπόντος Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου, τέως Γενικού Γραμματέα, επί σειρά ετών, του Δήμου Κατερίνης. 

Εύχομαι ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του και να στείλει την εξ ύψους παρηγορία του στην οικογένεια και στους οικείους του.

ο δήμαρχος Κατερίνης

Κώστας Κουκοδήμος


Το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασής του, σήμερα, Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, μόλις πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός του θανάτου του πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα: 

«Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια του Δήμου μας στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου. Καλό παράδεισο και καλή δύναμη στην οικογένειά του». Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

Θεοφάνης Τερζόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλειστοί δρόμοι στον Κορινό λόγω διέλευσης του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας