Αποτελεσματικοί οι έλεγχοι της Δημ. Αστυνομίας Κατερίνης σε καταστήματα για χρήση μάσκας από όλους

Πλήρη συμμόρφωση ως προς τη χρήση μάσκας φαίνεται να επιδεικνύουν ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι καταστημάτων σε επίπεδο Δ.Κατερίνης, όπως αποδεικνύεται από τους καθημερινούς εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης, από 29/7, ημέρα έναρξης εφαρμογής του μέτρου, έως και σήμερα. Η εφαρμογή του μέτρου αφορά στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 σ’ ολόκληρη την επικράτεια.



Επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών έχει συμμορφωθεί σε όσα επιτάσσει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3099/Β/27-7-2020) για υποχρεωτική χρήση μάσκας και για τήρηση αποστάσεων από όλους όσοι επισκέπτονται δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού. 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, επισημαίνει ότι οι συστάσεις τής Δημοτικής Αστυνομίας που αρχικά έγιναν αλλά και οι έλεγχοι που ακολούθησαν για χρήση μάσκας φέρνουν θετικά αποτελέσματα ως προς την τήρηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με σκοπό την αποτροπή προβλημάτων υγείας μας αλλά και υγείας συμπολιτών μας». 

Επίσης, σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κώστας Φιλοκώστας, επισημαίνει: «Διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μεγάλη συμμόρφωση των πολιτών στην Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Παρακαλώ, όμως, ακόμη και εκείνους τους ελάχιστους συμπολίτες μας που ξεχνούν να φορέσουν μάσκα ή δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα όταν επισκέπτονται το Δημαρχείο, τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, να εφαρμόζουν τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων, προς όφελος της υγείας όλων μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς