Έκοψε την πίτα του ο Θερμαϊκός! Οι δυο τυχεροί έλαβαν το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ ο καθένας



Μπορεί η πανδημία να έχει παγώσει κάθε λειτουργία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δεν εμπόδισε όμως τον Θερμαϊκό Κορινού, να τηρήσει τα έθιμα για το καλό της νέας χρονιάς 2021.

Έτσι με πρωτοβουλία του προέδρου Σάββα Αβραμίδη, παρουσία του τεχνικού τιμ και του τεχνικού συμβούλου Σταύρου Διαμαντόπουλου, η διοίκηση του συλλόγου έκοψε σήμερα δυο βασιλόπιτες με τους τυχερούς στους οποίους έπεσε το φλουρί, να είναι ο γυμναστής Γιάννης Χατζηπουργάνης και ο πρόεδρος του Θερμαϊκού. 

Το δώρο της διοίκησης για κάθε τυχερό ήταν το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ.



Ο πρόεδρος θέλησε να προσφέρει το δικό του δώρο σε κάποιον ποδοσφαιριστή γι αυτό και ακολούθησε κλήρωση με τα ονόματα των παικτών να αναγράφονται σε κόλα αναφοράς αριθμητικά και κλήρους με αριθμούς. 

Το νούμερο 12 που αντιστοιχούσε στον νεαρό Έλτον Γιέσελι, τράβηξε ο αντιδήμαρχος κοινοτήτων δήμου Κατερίνης Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του, την λιτή εκδήλωση.

Οι δυο βασιλόπιτες ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου SPECIAL πουτίγκα, ΚΡΥΣΤΑΛ στον Κορινό και πραγματικά ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους με την γεύση και την ποιότητα τους. 

Ο πρόεδρος του Θερμαϊκού Σάββας Αβραμίδης, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον ιδιοκτήτη Γιώργο Παλαιολόγου, για την προσφορά των εξαιρετικών γλυκισμάτων στην ομάδα και την διαρκή στήριξη του στον σύλλογο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού