ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Συνεταιρισμό Τεχνιτών Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Νομού Πιερίας, για την ευγενική χορηγία υφασμάτινων μασκών ατομικής προστασίας, σε ποσότητα των διακοσίων τεμαχίων για τις ανάγκες του Σώματος. 




Στη δύσκολη περίοδο υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, αυτή η προσφορά ενισχύει σημαντικά την ασφαλή υλοποίηση του Εθελοντικού μας έργου. 

Η στήριξη του Συνεταιρισμού, αποτελεί για το Τμήμα μας ιδιαίτερη τιμή, καθώς αφενός δηλώνει έμπρακτα την αναγνώριση και την αλληλεγγύη του στο ανθρωπιστικό μας έργο, αφετέρου δε, μας δίνει ελπίδα για το μέλλον και δύναμη να συνεχίσουμε την εθελοντική προσφορά, πάντα προς όφελος του Ανθρώπου. 

Ευχόμαστε από καρδιάς, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στα Μέλη και τους Εργαζόμενους του Συνεταιρισμού, Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά, με υγεία, δημιουργία και αισιοδοξία. 



Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ε.Ε.Σ. 





† Κ ί τ ρ ο υ ς Γ ε ώ ρ γ ι ο ς 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς