Συνάντηση με τον Υφυπουργό αρμόδιο για Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο, κ. Γεώργιο Στύλιο

Το ζήτημα της υποστελέχωσης του Κτηματολογικού Γραφείου Κατερίνης, το οποίο είχε ήδη επισημάνει με πρόσφατη επιστολή της στους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έθεσε εκ νέου η Βουλευτής στο νέο αρμόδιο Υφυπουργό ο οποίος ανέλαβε το νέο χαρτοφυλάκιο για θέματα Κτηματολογίου, κύριο Γεώργιο Στύλιο, κατά τη συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 




Η Βουλευτής τόνισε στον Υφυπουργό ότι παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στο Υποθηκοφυλακείο και στο Κτηματολογικό Γραφείο Κατερίνης είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουν στον ολοένα αυξανόμενο όγκο εργασίας, με συνέπεια να παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στη μεταγραφή και την καταχώριση των εγγραπτέων πράξεων. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να ενισχυθούν άμεσα με ανθρώπινο δυναμικό. 


Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τη Βουλευτή ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα και δυσλειτουργίες έχουν προκύψει στη λειτουργία του Κτηματολογικού Γραφείου Κατερίνης και προς το σκοπό αυτό της ζήτησε να παραμείνουν σε διαρκή συνεννόηση και επικοινωνία. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς