Απορρίφθηκε η προσφυγή του προέδρου της κοινότητας Κορινού

Γράφει ο Σάββας Σεϊταρίδης

Θα θυμάστε εκείνη την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κατερίνης για τον πεζόδρομο - ποδηλατόδρομο προς παραλία Κορινού, όπου ο πρόεδρος της κοινότητας Κορινού ήταν αντίθετος να συνεχιστεί το έργο και πρότεινε να χαλαστεί και να επανασχεδιαστεί.




Μάλιστα είχε υποβάλει προσφυγή κατά της υπ΄αριθμ. 48/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης για το θέµα του πεζόδροµου – ποδηλατόδροµου παραλίας Κορινού», για τον λόγο ενώ συμμετείχε στην συνεδρίαση αυτή, δεν κλήθηκε να ψηφίσει ως ορίζει ο νόμος.

Η εξέταση της παραπάνω προσφυγής εξετάστηκε και δημοσιεύτηκε από την αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης στις 21 Απριλίου 2021, όπου και κρίθηκε ως απαράδεκτη σύμφωνα με το σκεπτικό:

"Απορρίπτουµε την από 18-3-2021 ειδική διοικητική προσφυγή του Ιωάννη Μορθανάση, Προέδρου του Συµβουλίου της Κοινότητας Κορινού του ∆ήµου Κατερίνης, κατά της αριθµ. 48/2021 απόφασης του ∆ηµοτικού Συµβουλίου του ∆ήµου Κατερίνης, σχετικά µε τη µη αποδοχή της αριθµ. 1/2020 απόφασης του Συµβουλίου της Κοινότητας Κορινού για το θέµα του πεζόδροµου – ποδηλατόδροµου παραλίας Κορινού, ως απαράδεκτη, για τους αναφερόµενους στο σκεπτικό της παρούσης λόγους. 

Η παρούσα απόφαση µπορεί να προσβληθεί από οποιονδήποτε έχει έννοµο συµφέρον, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 151 του Ν. 3463/2006 ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του ιδίου ως άνω νόµου, όπως τροποποιήθηκε µε το άρθρο 17 του Ν. 3812/2009 (ΦΕΚ 234/Α/2009), εδρεύουσας στη Θεσσαλονίκη (Ταχ. ∆/νση : Τ. Οικονοµίδη & Καθ. Ρωσσίδη 1, Τ.Κ. 54008), εντός προθεσµίας ενός (1) µηνός από την έκδοση ή την κοινοποίησή της ή αφότου έλαβε γνώση αυτής."


Σήμερα λοιπόν τυχαία ανακάλυψα την απόφαση αυτή και θεώρησα χρέος μου να σας ενημερώσω.

Και δυστυχώς ακόμη και σήμερα ο πεζόδρομος παραμένει ημιτελής παρόλο που έχουν εγκριθεί και 100.000 € για την συνέχισή του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς