ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015: Οι νέοι φοιτητές της Πιερίας που πέτυχαν υψηλές θέσεις εισαγωγής στις σχολές τους



Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, μια επίμονη και μακρόχρονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της, ένας πολυετής κύκλος προσπαθειών κλείνει και παράλληλα ξεκινά μια νέα πορεία. Μέσα από αυτόν τον αγώνα, ιδιαίτερες επιτυχίες κατέγραψαν οι υποψήφιοι της Πιερίας, πολλοί από τους οποίους διακρίθηκαν, αφού κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές σε υψηλές θέσεις.


       ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ


1ος στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη
Παρά την πίεση του χρόνου, ο Χριστόφορος Μαρούλας, απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, απέδειξε ότι όταν κάτι το θες πολύ τότε το πετυχαίνεις. Έτσι, νιώθει πλέον δικαιωμένος για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να πετύχει, αφού κατάφερε να εισαχθεί πρώτος στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία – Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών. Αυτό που τονίζει είναι πως με τη βοήθεια του Θεού και την στήριξη καθηγητών και οικογένειας, κατάφερε να πετύχει το στόχο του και από εδώ και πέρα ελπίζει να τα καταφέρει και με τις σπουδές του και να γίνει ένας χρήσιμος πολίτης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


2ος Μόνιμων Υπαξιωματικών Στρατού - ΣΜΥ - Όπλα
Όταν έχεις στόχο το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να αποτύχεις. Ο Νικόλαος Ελευθεριάδης, με βοήθεια από τους καθηγητές του που ήταν στήριγμα στο πλευρό του, κατάφερε να αριστεύσει και να περάσει 2ος σε μία από τις πιο περιζήτητες σχολές με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Το παν για τον Νίκο, απόφοιτο του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, ήταν η συγκέντρωση, γιατί όταν έχεις κίνητρο να πετύχεις το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρεις.

Πηγή:http://www.olympiobima.gr/
 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 To γκολ-επίμαχη φάση του αγώνα

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς