ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ (Στατιστικά παικτών 3η Αγωνιστική + 1 Κύπελλο)


Από δικά του λάθη έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος ο Θερμαϊκος Κορινού! Προηγήθηκε δύο φορές, αρχικά στο 13' μετά το ελεύθερο χτύπημα του Αντωνιάδη από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Γρηγοριάδη (δεύτερο δοκάρι) αυτός έσπασε στην καρδιά της άμυνας της Καρίτσας όπου βρισκόταν αφύλακτος ο Σπανός και με κεφαλιά έκανε το 1-0!

Στο 22' ο Καρανικόλας με ατομική ενέργεια μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή έσπασε την μπάλα στην μικρή περιοχή και άθελα του ο αμυντικός της Καρίτσας έβαλε αυτογκόλ! 2-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου!
Στην επανάληψη η Καρίτσα πίεσε ψηλά και κατάφερε αρχικά να μειώσει στο 55' 2-1 και στο 67' με πέναλτι να φέρει το παιχνίδι στα ίσα!

Ο Θερμαϊκος όμως δεν πτοήθηκε και ανέβηκε ψηλά να πιέσει και στο 75' ο Κατσούλης (Αστέριος) προερχόμενος από τον πάγκο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έγραψε το 3-2! Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Κορινός θα πάρει το τρίποντο μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 87' της Καρίτσας η μπάλα βρέθηκε μετά από απομάκρυνση αμυντικού έξω από την περιοχή και ο παίχτης της Καρίτσας έπιασε ένα σουτ ‘’κεραυνό’’ από αυτά που δεν πιάνονται! 3-3 τελικό σκορ! 

Στατιστικά παικτών
Δημοσιεύτηκε από: Γιώργος Σπανός






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς