ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ (Στατιστικά παικτών 3η Αγωνιστική + 1 Κύπελλο)


Από δικά του λάθη έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος ο Θερμαϊκος Κορινού! Προηγήθηκε δύο φορές, αρχικά στο 13' μετά το ελεύθερο χτύπημα του Αντωνιάδη από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Γρηγοριάδη (δεύτερο δοκάρι) αυτός έσπασε στην καρδιά της άμυνας της Καρίτσας όπου βρισκόταν αφύλακτος ο Σπανός και με κεφαλιά έκανε το 1-0!

Στο 22' ο Καρανικόλας με ατομική ενέργεια μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή έσπασε την μπάλα στην μικρή περιοχή και άθελα του ο αμυντικός της Καρίτσας έβαλε αυτογκόλ! 2-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου!
Στην επανάληψη η Καρίτσα πίεσε ψηλά και κατάφερε αρχικά να μειώσει στο 55' 2-1 και στο 67' με πέναλτι να φέρει το παιχνίδι στα ίσα!

Ο Θερμαϊκος όμως δεν πτοήθηκε και ανέβηκε ψηλά να πιέσει και στο 75' ο Κατσούλης (Αστέριος) προερχόμενος από τον πάγκο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έγραψε το 3-2! Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Κορινός θα πάρει το τρίποντο μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 87' της Καρίτσας η μπάλα βρέθηκε μετά από απομάκρυνση αμυντικού έξω από την περιοχή και ο παίχτης της Καρίτσας έπιασε ένα σουτ ‘’κεραυνό’’ από αυτά που δεν πιάνονται! 3-3 τελικό σκορ! 

Στατιστικά παικτών
Δημοσιεύτηκε από: Γιώργος Σπανός






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελία για άναμμα φωτιάς σε ξερά χόρτα στον πεζόδρομο προς παραλία Κορινού

Φιλικός ποδοσφαρικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Κορινού

Διαδικασία ακύρωσης των ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ των ΟΠΥ και ΕΠΥ των Ενόπλων Δυνάμεων