ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ  ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017

  ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ                                     ΕΛΛΑΔΑ
                                                                                       
           

   





Με το δεξί η Εθνική Ελπίδων ...




Η Εθνική Ομάδα των Ελπίδων ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2017.
Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ιωαννίδη, που πέτυχε και τα δύο της γκολ, η Εθνική Ελπίδων ξεκίνησε με νίκη εκτός έδρας (2-0) επί του Λιχτενστάιν τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015-2017.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφιβολίας γι' αυτό στους γηπεδούχους. Ο Ιωαννίδης βρήκε για πρώτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 43ο λεπτό ενώ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα έπειτα από την πολύ ωραία πάσα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στο 75ο λεπτό.
Διαιτητής ήταν ο Άντριαν Αζοπάρντι από τη Μάλτα, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ιωαννίδη και Μυστακίδη.
Λιχτενστάιν: Μάγερ- Κάιζερ, Γκόπελ, Χόφερ, Μάλιν, Σέλε, Βόλφινγκερ (88' Μάρξερ Κ.), Φλατζ, Κόλμαν (91' Μάρξερ Α.), Σίερσερ (80' Χάας).
Ελλάδα: Μπάρκας- Κωνσταντινίδης, Βούρος, Τζανετόπουλος, Χουχούμης, Σιόπης, Μυστακίδης (67' Μίγκας), Δώνης, Ιωαννίδης, Σαββίδης (86' Μάνος), Τσιλιανίδης (73' Μασούρας).










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού