Έπεσαν δέντρα από δυνατό άνεμο στον Κορινό


Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχε προαναγγείλει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έπληξαν και την Πιερία σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Και μπορεί τώρα να βγήκε ο ήλιος, αλλά η καταιγίδα ήταν σφοδρή, με έντονη βροχόπτωση, που συνοδευόταν από δυνατό άνεμο, κεραυνούς και βροντές.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί καταστροφές σε εποχιακές καλλιέργειες, όπως ακτινίδια και σταφύλια, αν και τις προηγούμενες μέρες, η συνεχιζόμενη έντονη βροχή είχε προκαλέσει κατά τόπους ζημιές.



Παρόλα αυτά ο δυνατός άνεμος είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν ή να σπάσουν δέντρα κυρίως στον Κολινδρό και τον Κορινό, αλλά και σε άλλα σημεία της Πιερίας, ακόμη και μέσα στην πόλη της Κατερίνης.

Πάντως, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για το υπόλοιπο της ημέρας στην Κεντρική Μακεδονία ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 23 βαθμούς και τους ανέμους τα 7 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα ο καιρός προβλέπεται να είναι άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή πτώση. 
(φώτο αρχείου)
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού