Pontos tv, ένα κανάλι που θα περιλαμβάνει πολιτιστικές, ιστορικές, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, με συνεντεύξεις και αφιερώματα, από και για όλους τους απανταχού Έλληνες

Ξεκίνησε το PONTOS TV ΣΤΗΝ Κεντρική Mακεδονία


Ξεκίνησε χθες Κυριακή 25 Οκτωβρίου τις εκπομπές του, το PONTOS TV Κεντρικής Μακεδονίας. Το PONTOS TV είναι τηλεοπτικό κανάλι περιφερειακής εμβέλειας, που εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία και έχει έδρα την Κατερίνη του νομού Πιερίας. Αποτελεί συνεργάτη του επίσης νεότευκτου και ομώνυμου τηλεοπτικού σταθμού (τοπικής εμβέλειας) με έδρα την Αλεξανδρούπολη, το οποίο ξεκίνησε τις εκπομπές του στις 15 Αυγούστου 2015.

Με στόχο και προσανατολισμό τη διάσωση και διατήρηση της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, της ιστορίας, της παράδοσης, της λαογραφίας, των ηθών και εθίμων, το PONTOS TV Κεντρικής Μακεδονίας θα αποτελέσει τη «φωνή» των Ποντίων, των Μακεδόνων, των Καππαδοκών, των Θρακών, των Βλάχων, των Σαρακατσάνων, των Μικρασιατών, των Κρητών κλπ. Το περιεχόμενο του προγράμματος θα περιλαμβάνει πολιτιστικές, ιστορικές, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, με συνεντεύξεις και αφιερώματα, από και για όλους τους απανταχού Έλληνες!
Το PONTOS TV Κεντρικής Μακεδονίας εκπέμπει μέσα από τη συχνότητα της πρώην ΔΙΟΝ Τηλεόρασης. Το κανάλι μεταδίδεται μέσω Digea.

Πηγή:www.lelevose.gr/mikro/339.html


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού