Νέες χειρουργικές επεμβάσεις Ουρολογικού τμήματος  στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης


Αυξάνει το εύρος των Ουρολογικών Χειρουργικών Επεμβάσεων το αντίστοιχο Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.
Με πρωτοβουλία του Υπευθύνου του Ουρολογικού Τμήματος, ενημερώνουμε το κοινό της Πιερίας ότι στις χειρουργικές επεμβάσεις του Ουρολογικού Τμήματος προστέθηκε αυτή της "αποκατάστασης της γυναικείας Ακράτειας".

Επίσης με πρωτοβουλία του Υπευθύνου του Ουρολογικού Τμήματος, Δρ. Θεοδώρου Γκοράνη και μετά από εκπαίδευσή του στη Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου χειρουργήθηκαν επιτυχώς στο Νοσοκομείο μας τα πρώτα περιστατικά. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχε και ο Καθηγητής της Β´ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου κ. Κων/νος Χατζημουρατίδης, εξειδικευμένος σε αυτές τις επεμβάσεις και καλεσμένος του κ. Θ. Γκοράνη.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το Ουρολογικό Τμήμα θα αποτελεί πλέον γέφυρα για εξειδικευμένες επεμβάσεις στο Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου (προσθετική πέους, κυστεοκήλες, ακράτειες ανδρών).
Η συνεχής αναβάθμιση του Ουρολογικού Τμήματος ελπίζουμε να συμβάλλει θετικά στην αναβάθμιση υπηρεσιών Υγείας του Νοσοκομείου μας, και να απαλλάξει από ταλαιπωρίες τους πολίτες της Πιερίας.

Ο,,Διοικητής
Αστέριος Φαρμάκης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς