Μακεδόνες Πιερίων - Θερμαϊκός Κορινού 0-7, για την 10η αγωνιστική της Β΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας Πιερίας.

Ένας Θερμαϊκός ονειρικός, φανταστικός που παραμένει αήττητος για δέκατη αγωνιστική και έχει σπάσει τα κοντέρ όλων των στατιστικών και φυσικά οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 6 βαθμούς διαφορα από τον δεύτερο.



Απίστευτη ταχύτητα και ομαδικότητα από το σύνολο της ομάδας που φαίνεται ότι έχουν βρει για τα καλά τα πατήματα τους με το κοουτσάρισμα του Ρούλη Παπαδόπουλου.


Ανάλυση αγώνα:

Στο 5' Ο Τσέργας από τα αριστερά έδωσε στον Χνούδα και αυτός με σουτ κεραυνό έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ κ έκανε το 0-1, γκολ σπάνιας ομορφιάς που δε συναντάμε καθημερινά στα γήπεδα... (και όμως στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συμβαίνουν τόσα όμορφα και σπάνια πράγματα τα οποία θα ζήλευαν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές)!

Στο 14' Ο Κατσούλης εκτέλεσε κόρνερ, στο πρώτο δοκάρι πετάχτηκε ο Σπανός και με γυριστό πλασέ έκανε 2 τα τέρματα για τον Κορινό.

Στο 30' ο Σπανός από τον χώρο του κέντρου με κάθετη μπαλιά  έβγαλε τέτ α τετ πίσω στην πλάτη της άμυνας τον Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-3.

 Στο 45' ο Τσέργας έσπασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Παπαδόπουλος με πλασέ έκανε το 0-4 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου

 Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα των Μακεδόνων πίεσε ψηλά, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Δημητρίου ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Θερμαϊκού (4ος τερματοφύλακας που αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια του Κορινού), το παιχνίδι κυλούσε και στο 65' ο Θερμαϊκός κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Κοσμάογλου, η μπάλα στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά ψαράκι ο Σπανός ανεβάζει και άλλο τον δείκτη του Σκορ γράφοντας το 0-5.

Στο 78' ο Σπανός με κάθετη διαγώνια μπαλιά βγάζει τον Κατσούλη Βαλάντη τετ α τετ και αυτό με σουτ διαγώνιο σκοράρει και κάνει το 0-6.

Ενώ το παιχνίδι  κυλούσε προς την λήξη του και με σβηστές μηχανές ο Κορινός πια μιας και το παιχνίδι  είχε ήδη κριθεί από το 1ο ημίχρονο, ο Κατσούλης Αστέρης από τα πλάγια έσπασε την μπάλα μέσα στην περιοχή κ ο Σπανός με προβολή από κοντά έγραψε το 0-7 και έκανε το προσωπικό του χατ τρικ για σήμερα, και το πρώτο  στην καριέρα του.....


Θερμαϊκός Κορινού (Ρούλης Παπαδόπουλος):1.Δημητρίου Νίκος 2. Μαυρίδης Τάκης(40΄ Γεωργής Αντώνης) 3. Κοσμάογλου Δημήτρης 4. Αντωνιάδης Άγγελος(55΄ Καρμίρης Ηρακλής)  5. Ορφανίδης Γιάννης 6. Σπανός Γιώργος 7. Παπαδόπουλος Γιάννης 8. Χνούδας Θόδωρος 9. Τσέργας Κων/νος(80΄Κατσούλης Βαλάντης) 10. Κατσούλης Αστέρης 11. Πολιτίδης Γιώργος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού