Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της χθεσινής ημέρας στην Πιερία.

Συνελήφθη ζευγάρι στην Πιερία για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης

Εντοπίσθηκαν στην οικία τους συσκευασμένες ποσότητες κάνναβης που ξεπερνούν συνολικά τα 20 κιλά



Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων, για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Πρόκειται για ζευγάρι ημεδαπών ηλικίας 50 (άνδρας) και 42 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (4-11-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ο 50χρονος, να κατέχει σε χώρο του αυτοκινήτου που επέβαινε μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 1.074 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ακολούθως, εντοπίσθηκε η 42χρονη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οικία όπου διέμενε με τον 50χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 ανισοβαρείς συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 20.606 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο ως μέσο που χρησιμοποιούσαν για τη παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

*** 

                                   
Συνελήφθη χθες (04-11-2016) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού, ένας 28χρονος ημεδαπός, για πλαστογραφία ενώ κατηγορείται επιπλέον για υπεξαίρεση οχήματος. 

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην οικία του ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 46χρονου, που είχε αφαιρέσει τον προηγούμενο μήνα από περιοχή της Εύβοιας. 

Για να δικαιολογήσει την κατοχή του οχήματος, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστογραφημένο έγγραφο και συνελήφθη. 

Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

*** 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της απάτης. 

Ειδικότερα, ο 44χρονος μέσω αγγελιών δήθεν πώλησης τριών οχημάτων σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, απέσπασε από τον 56χρονο το χρηματικό ποσό των 10.800 Ευρώ ως αμοιβή για την πώληση των οχημάτων, που ουδέποτε παρέδωσε.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς