Θερμαϊκός Κορινού - ΠΑΟΚ Μηλιάς 2-0, για την 9η αγωνιστική της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Πιερίας.

Από νωρίς προηγήθηκε ο Θερμαϊκός Κορινού και μόλις στο 5' από στημένη φάση, ο Μαυρίδης Τάκης έκανε μια πολύ ωραία σέντρα στο 2ο δοκάρι, ο Τσέργας ερχόταν με ταχύτητα και με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.



Μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου ο αντίπαλος δεν φάνηκε και ο Θερμαϊκός είχε επιβάλλει τον ρυθμό του και επισκεπτόταν συχνά πυκνά την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να πετύχει κάτι αξιόλογο.

Στο 2ο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό, ο Θερμαϊκός σκόραρε στο 47' λεπτό και πάλι με τον Τσέργα ύστερα από σέντρα σουτ του ίδιου όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα! 2-0 τελικό σκορ!!!




Παρά τις μέτριες εμφανίσεις του Θερμαϊκού τους τελευταίους δύο αγώνες, πήρε αυτό που ήθελε σχετικά εύκολα και παραμένει  πρωτοπόρος της βαθμολογίας έχοντας αυξήσει την διαφορά από τον δεύτερο στους 6 βαθμούς (μένει και το σημερινό παιχνίδι Πιερικός Ρυακίων – Ατρόμητου, για να δούμε την τελική βαθμολογία).

Θερμαϊκός Κορινού (Ρούλης Παπαδόπουλος):1.Ευαγγέλου Νίκος 2. Μαυρίδης Τάκης 3. Κοσμάογλου Δημήτρης(60΄ Στεφανίδης) 4. Αντωνιάδης Άγγελος 5. Ορφανίδης Γιάννης 6. Σπανός Γιώργος 7. Παπαδόπουλος Γιάννης(78΄ Γεωργής) 8. Χνούδας Θόδωρος 9. Μαυρίδης Μάκης 10. Τσέργας Κων/νος 11. Πολιτίδης Γιώργος(46΄ Πεϊδης) 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς